Outlook Spamek egy napig

Tudták, hogy mekkora levélszemét-halom zúdulna a felhasználókra az agresszív szűrési megoldások nélkül. Igen komoly zavar akadályt okozott az Outlook.com szűrő rendszere, a Microsoft közlése szerint május 31-én (magyar idő szerint) este 8 órakkor és június 1-én délután 12:52 között “túlzott mennyiségű levélszemét” jutott be a bejövő levelek közé. A szűrés nem volt teljes. Ezt a gondot a vállalat két lépcsőben hárította el, a szolgáltatás színvonala a megadott időpontra teljesen helyreállt. Az Outlook Spamek bejutottak a rendszerbe.

Outlook Spamek gondjai

outlook spamek

Mi lehetett a gond, az nem világos, az viszont igen, miszerint a Twitter-es visszajelzésekből kiolvasható, hogy a felhasználók oldalán hogyan jelentkezettek a hibák. A beszámolók szerint százas nagyságrendben érkezett levélszemét a fiókokba a fél napos zavar alatt, ami már elegendő ahhoz, hogy a produktív munkát kis időre megakassza, ilyenkor a felhasználók saját kezükkel takarítják el a szemetet az outlook rendszerükből.

keresoptimalizalas-seo-banner

A kis kimaradás jól mutatja, hogy a nagyon erős szűrés nélkül ma a spamek gyakorlatilag pillanatok alatt használhatatlanná tennék a levelezgetést (email) az outlook rendszerében – nem véletlen, hogy a nagy mennyiséggel szembesülve volt felhasználó, aki egyenesen köszönetet mondott a Microsoftnak, hogy ezt a szemetet általában szűri.

 

Egy hozzászólás a(z) “Outlook Spamek egy napig” bejegyzéshez

  1. Cikkek érdekességek itt a magyarszaknevsor.co.hu oldalán keresztül. A véleményüket leírhatják, viszont ellenőrzés után lesz nyilvános. Megértésüket köszönjünk. Amennyiben szeretnék, hogy cikket tegyünk közzé, az alábbi oldal látogatása alatt tudnak minket utolérni. http://pagnet.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.