A Reggeli Show folytatódni fog más néven:

Úgy döntöttünk, hogy nevet változtunk, mert elegünk lett belőle, hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepeljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé

– mondta az egyik hírcsatornának (Blikk) – Sebestyén Balázs.

Balázsék néven folytatódik a Reggeli Show

Balázsék
Balázsék – Fotó: index

Bizonyára ismerik, hogy pár évvel ezelőtt Morning Show néven ment a műsor, a Class FM-en. A Rádió 1 óta Reggeli Show néven folytatódott a műsor. Azt se felejtsük el, hogy a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt szerint a két név túlságosan is hasonlít egymásra. Ennek köszönhetően, így beperelte Balázsékat, akiket a bíróság egy ideiglenes végzéssel el is tiltott a nevük használatától.

A pereskedés mindennek ellenére folytatódik, nyilatkozta a lapnak Sebestyén Balázs, hisznek az igazukban, és nem adják fel, ellenben már unják, hogy erről szólnak a hírek. A műsorszám hallgatói szerint nem a név a lényeg, nem azért hallgatják a műsort, mert határoztak úgy. A műsorvezető azon a néven folytatják, még ezt is emlegetik. Hétfőtől tehát Balázsék néven folytatódik a Reggeli Show. Ezt tette közzé a hírportál, nem Andy Vajna,  a rádió tulajdonosa, hanem Balázs, Rákóczi Ferenc, Vadon János és a kreatív stáb közösen hozta meg ezt a döntést!

Michael McNutt kifejezetten örült a döntésnek, a szabályokat mindenkinek be kell tartania, valamint ha hibázik, annak megvannak az igen komoly következményei. Az nem lepte meg, hogy Balázsék két hetet vártak a döntésig.

Meglepetésre írjuk le, hogy erről a Rádió 1 – weboldalán is már olvashatnak az oldal böngészői

Ha van véleménye kérjük írják le, mi válaszolni fogunk rá 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.