Nem hittük el! Bírságolni fognak hamarosan

Utána olvastunk és három részt tettünk közzé itt a blog oldalunkon. Mire is kell oda figyelnünk, mert a büntetés igen komoly lehet.

Bírságolni fognak 3 új szabály alapján

Bírságolni fog a hatóság

Tilos lesz jelezni egymásnak az út szélén álló traffipaxolók miatt.

Ennél igen csak maki ugrik a vízbe, miszerint egy kormánytag a következményében az alábbiakat terveztette elő. Bírságolni fognak az már biztos  3 pontban.

Sofőr jelzők

Az ellenőrző hatóság pénzkiadásában jelentős költségeket emésztenek fel. Ergo, kiállnak egy fix pontra mérnek, viszont rá 15 perc értelmét veszti a mérés a részükről, mert az autósok fényjelzéssel és kézjelzéssel hívják fel az autósok figyelmét. A hatóságnak ezért arrébb kell állni, ami plusz üzemanyag az állami kiadás oldalán.

Ennek hatására “Dupla” kamerarendszer lesz kiépítve számos főúton és autópályán egyaránt. Így, ha a sofőr jelez a másiknak, az ellen kamera rögzíti le, ami ugyan nem rögzít sebességet, viszont a sofőr fény HD minőségben jelez és rögzít. Ezért előfordulhat, hogy a figyelemfelhívó sofőr többet fizet büntetésére, mint a gyorshajtó gépjármű sofőrje!

Tilos lesz a stoppolás!

Az új közlekedési szabály szerint stopposok veszélyt jelentenek a közlekedésre, valamint nem beazonosítható, hogy magyar, esetlegesen egyéb állampolgárok.  Erre a célra civil személyautókat kaphatnak a hatóságok, “Ők” maguk veszik fel a stopposokat, aminek a végén vastagabb csekket kaphat a stoppos. A meglepetés az ennél, hogy amennyibe taxival került volna el a céljára azonos lesz a büntetés értéke.

Tilos lesz autóban dohányozni

Az már egy élő szabályzat, hogy mobiltelefon balesetveszélyes vezetés közben, akkor a dohányzás és az evés is az lehet. Íme az ok! Mi történik akkor, ha a parázs esik a sofőr ölébe a vezetése közben. De, meglepetésre a dohányzás és a parázs másokra is okozhat veszélyt.

Egyenlőre itt most csak kettő szabályt tettünk közzé, amit hamarosan bevezetnek a gépjármű vezetők részére. De, meglepetésre a vezetés közbeni étkezés szabályainak tervezetével is fognak foglalkozni, erről hallottunk egy másik portálon is információt, ellenben 100-os!

A portálunk olvasása után várjuk a véleményüket ide a blog oldalunkra!

Előre köszönjük szépen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.