Élelmiszer kategória bejegyzései

Bourbon kreatív konyha

A nyáron vannak oktatások, tanfolyamok, de a főzőcskézéssel kapcsolatosan nem igazán. A Bourbon kreatív konyha igen érdekes oktatásokat tart az érdeklődők irányába. Legyen szó a Mediterán kenyér készítéséről, a Thai vacsora adta élményekről, a Sushi alapokról. Egy biztos, itt az érdekességek megtanulása igen kellemes környezetben, jó oktatók részévételével történik meg.

Bourbon kreatív konyha

Bourbon kreatív konyha

Az itt lévő aktív kurzusokról a Bourbon kreatív konyha weboldalán értesülhetünk. Általában egy napos egy oktatás, de gyakorta vannak több naposak is. Persze nem csak tanítással foglalatoskodnak, hanem Céges, vagy vállalati rendezvények lebonyolításával is, amit az igények alapján szoktak lebonyolítani. De leány és legénybúcsú rendezvény is szoba jöhet – tették közzé az oktatok a kérdésünkre. Ezen felül szakmai tréningek és egyéb gyermek táborokra is jelentkezhetnek az érdeklődők.

Karácsonyi ételek, italok

Mit együnk karácsonykor? A klasszikus menüt: töltött káposzta, francia saláta, rántott halacskát, beigli, zserbó és nem utolsó sorban fokhagymás egybesültet, sós sütemény egy kis desszertnek. Ne felejtsük el a kisérő italokat sem, természetesen csak módjával, borocska, söröcske, hölgyeknek kissé édesebb italok fogyasztása ajánlatott a részünkről.

Ha megtehetik, a televíziót kapcsolják ki, néhány órára, majd beszélgetésbe rejtsék az érzelemiket a világunkban. Higgyék el ezen cselekedettel a hangulatok a magas fokára fog lépni a karácsonyi napokon. Sajnos a mai világunkban e cselekedettel nem igazán szoktak élni az ünnepekben résztvevő emberek.