Gazdaság kategória bejegyzései

Mezőgazdasági rendezvény

Az idei évben is megrendezésre kerül a mezőgazdasági gépek negyedik találkozója. Hogy pontosan miről is fog történni a rendezvényen, miről is szól? Mi erről fogunk egy cikket írni ide a szaknévsor oldalán.

Mezőgazdasági program időpontja

Megbeszélések szerint, az az pontosan most már megtudtuk, hogy 2017. augusztus 5-én szombaton lesz. A rendezvényt Barlahida Zala megye területén tartjuk meg.
Mezőgazdasági rendezvény
A rendezvény szervezőinek a legfőbb célja az, hogy legyen az évben egy nap a traktorosoké. Éppen ezért érdemes meglátogatniuk ezt a rendezvényt, amikor megmutathatják traktoraikat, gépeiket és ügyességüket. Ez a nap lesz a helyi és a környékbeli gazdák napja, ahol az egész család jól érezheti magát! Itt most nem bevétel miatt jön létre ez a rendezvény, éppen ezért leginkább egy találkozó az azonos érdeklődésű emberek számára jött létre. Mindezeken kívül egyéb szórakozások a többi résztvevőnek is lehetségesek lesznek.

Mezőgazdasági rendezvény bővebben…

Másik bank is ad hitelt Vajnának

Az Eximbankon kívül még kettő hazai és két amerikai bank finanszírozza a TV2 megvételét, és a két hazai közül az egyik az állami tulajdonban lévő MKB bank.
Az index is közzétette miszerint, hogy az Eximbank 6,72 milliárdos hitele, az MKB hitele és Vajna 2,5 milliárdos önrésze mellett van egy nem állami tulajdonban lévő magyar bank is a hitelezők között szerepel, írták le a portáljukba. Az Eximbank hitele már biztos.