Kereskedelem kategória bejegyzései

Meglepetés! Olcsó telefon rejt vírust

Nagyon rosszhozzáállással telepítve terjesztenek egyes telefongyártók kártékony programokat a készlékekre. Ez azt jelenti, hogy a mezei felhasználó nem tudja eltávolítani a vadiúj telefonján lévő malware  eszközöket, mivel az a chipset memóriájába van beleégetve.

Az “Android.DownLoader.473.origin” nevű programot eddig 26 olcsó és relatíve népszerű telefonon fedezték fel, ez derül ki a Doctor Web által közzétett listából. A program tökéletesen rejtve működik a készülékben. A működése alatt mindenféle kétes eredetű applikációkat telepít a telefon tulajdonosának tudta nélkül.

Olcsó készülékek

Mivel ezek a telefonok többnyire a MediaTek nevű cég chipsetjeivel üzemelnek, fennáll a gyanú, hogy a rosszindulatú programot a MediaTeknek kellene, megköszönünk. Íme, az olcsó telefonok listája:

 • MegaFon Login 4 LTE
 • Irbis TZ85
 • Irbis TX97
 • Irbis TZ43
 • Irbis tz70
 • Irbis tz56
 • Jeka JK103
 • Bravis NB85
 • Bravis NB105
 • SUPRA M72KG
 • SUPRA M729G
 • SUPRA V2N10
 • Digma Plane 9.7 3G
 • Nomi C07000
 • Prestigio MultiPad Wize 3021 3G
 • Prestigio MultiPad PMT5001 3G
 • Optima 10.1 3G TT1040MG
 • Marshal ME-711
 • 7 MID
 • Pixus Touch 7.85 3G
 • Itell K3300
 • General Satellite GS700
 • Explay Imperium 8
 • Perfeo 9032_3G
 • Ritmix RMD-1121
 • Oysters T72HM 3G

A szakértők ezzel kapcsolatosan azt javasolják, hogy lehetőség szerint mindenki tartózkodjon a gyanúsan olcsó, jellemzően Kínából származó androidos telefonok vásárlásától.

Már kaphatja is az akciós híreket az árukról

Az új alkalmazás a felhasználók tartózkodási helye alapján küld el akciós ajánlatokat, de persze csak az érdeklődési körbe passzolókat. A fejlesztésben egy állami alap is lát fantáziát.

A 2014-es alapítású szegedi startup mobil alapú vásárlásösztönző megoldásaiba 60 millió forinttal szállt be a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. A BCONSHOP-pal együtt. Ugyanakkor az üzletek alacsony költséggel üzemeltethető rendszeren keresztül szólíthatják meg játékos formában a célközönségüket. Érdekesség képpen a személyes adatok ismerete nélkül elemezve a vásárlási szokásokat hajtja végre a rendszer.

A vásárló az alkalmazás letöltése után regisztrálhat, majd ezek után beállíthatj a számára legrelevánsabb érdeklődési köröket, mint például ruházat, elektronika, bútoripar. Maga a rendszer ezután kiválogatja az ügyfél számára a legjobb, leginkább személyre szabott ajánlatokat. Így a felhasználó beállításainak és ezen felül pillanatnyi földrajzi helyzetének megfelelően juttatja el a részére egy listában. Míg a hasonló alkalmazások GPS-t használnak az álláspont meghatározásához, a BCONHUNT fejlesztése egy alacsony energiaigényű Bluetooth technológiát alkalmaz.

Akciós termékekről hírek

A rendszer az üzletekben elhelyezett, Bluetooth alapú, iBeacon nevű jeladó segítségével határozza meg a vásárló tartózkodási helyét. Ezek után értesítést küld az kedvezményes vásárlási lehetőségekről, a közelben járó felhasználó részére. Így a vevő korábbi preferenciái alapján, a helyszínen dönthet a vásárlásról. A fejlesztés kiváló vevőszerző megoldást jelent többek között az élelmiszert, ruházatot, a kozmetikumokat, a gyógyszert, könyveket, a cipőket ás sportfelszerelést, háztartási cikkeket és nem utolsó sorban az órát és ékszereket értékesítő kereskedelmi egységek számára.

Tetőtéri nyílászárók, milyet vegyek?

A nyár beköszöntével elgondolkodtunk azon, hogy a tetőtéri nyílászárók szerelését kell kérnünk egy vállalkozástól. De milyentől? Sőt, milyenek a tetőtéri ablakok? Egy biztos, a mai korunkban szépek, több ablakosok, azon felül a garancia ezekre a termékekre 10 év.

Milyenek a jó tetőtéri nyílászárók?

Nézelődésbe indult a sor a részünkről, majd az interneten a keresőrendszer segítségét kérve adta ki ezt a vállalkozást. Fakro tetőtéri ablakok és a Velux tetőtéri ablakok.

FAKRO tetőtéri nyílászárók

A Fakro nyílászárók lehetnek felnyíló-billenő ablakok, vagy sima billenő ablakok. Tíz esztendő a termékek megvásárlása után a garancia.

Standard tetőtéri ablak

A Velux termékeknél van Standard tetőtéri ablakok és van Standard Plus-os termék is ezen a weboldalon. Igen részletes leírással.

Természetesen itt is a tetőtéri nyílászárók leírásáról extra részletes leírás nem találtható meg, de a bolt eladói segítő készek a vásárlók felé.

Így mi megoldottuk a problémánkat, a nyílászáró csere irányába, reméljük ezen mikro cikk is segít, természetesen Önöknek.

Mosolygó Egon kispárnák

Egy internetes webáruház, ahol mosolygó Egon kispárnák kaphatóak. A párnák neve igen érdekes, bár a gyerekek szempontjából igen hasznos lehet az, ha az adott ajándéknak neve is van. A neve a termékeknek röviden és tömören: Egon és barátai.

Milyenek az Egon kispárnák?

Egon kispárnák

A méretük 56 cm hosszúsággal van elkészítve, így a gyerekek a kis egér kinézetű párna ölelésében nagyon is jól érezheti magát. A terméket egy kicsi élőlényről nevezték el, így Egont és Barátait – Tóbit, Vadudát és Bendegúzt leginkább a bölcsődés és óvodás korosztálynak ajánlja a gyártója. Ezek a kis élőlények a gyermekek ágyban történő egyedüllétében nagyon nagy segítség adhatnak. Segíti az alvásukat a kispárnák. Ami még igen lényeges, hogy több színben, kinézetben kaphatóak.

A termékek feje, még párnának is használható. A töltőanyaga a párnácskáknak, poliészter töltőflíz párnatöltet tömőanyagból áll. A tömőanyaga szilikonizált golyókból áll, aminek a jó súly és térfogat
aránya gazdaságosabb más tömőanyagoknál. Varázslatos gyerekszobákba valóak ezek a termékek. Kicsiknek és nagyoknak is ajánlja a gyártó.

Fasisztiáknak nem csinálok filmet

Országunk egyik legismertebb színésze, fiatal kora óta filmrendezőnek készült. Kettő film is volt, amiben ő saját maga rendezte a filmet és mind a kettőnél ő volt a fő szereplő. A csütörtökön mozikba került Gondolj rám történetét Vámos Miklós novellájából merítette. Az egyik internetes magazinnak tette közzé, hogy: Fasisztiáknak nem csinálom filmet! Mindennek ellenére érdemes megtekinteni ezt magyar mozikban.

Vízállás termékei

A kirándulás alatt gondolkodtunk már azon, ahogy fotókat készítsünk, vagy esetlegesen, ha bármi történne velünk, a mentő egységek megtalálnak minket? Gondolkodtunk már ilyen eszközökön? Sokan igen, sokan nem. Az eszközök összeférők a biciklikkel, erősek és biztonságosak.

A szolgáltatónak vannak termékei, amiket 3 az egyben rendszer szerint értékesítenek. A terméket a weboldalukon keresztül könnyen megtaláljuk az Accessories menü pont alatt. Ott még kiegészítő termékek között is válogathatunk, persze itt is az igények szerint. A készülékünket ezen eszközökbe könnyedén el tudjuk helyezni, majd a védelem alá tudjuk vetni az Aquajam-nél megvásárolt Armband termékeit.

Ez az Armband termék 10 méter mélységik tudja védeni a készülékünket, plusz megfelel az összes iPhone készülékkel, beleértve az Iphone 6-ost is. A termék használatakor teljes érintőképernyő funkcionalitásával rendelkezik.

A szolgáltatóról, pontosabban a kereskedőről néhány szót ejtenénk itt a szaknévsor blogjában. Több éve vannak a piacon, és ami nagy említést érdemel a részünkről, a világunkban kereskednek a termékeikkel. Több magyar, több amerikai, sőt sok francia szolgáltató is kereskedik a termékeikkel. A nem régiben módosított weboldaluknak köszönhetően már az internet segítségével is megrendelhetjük a termékeiket. Remélhetőleg a magyarszaknévsor oldala is segít neki, hogy nagyobb forgalomnak örvendjenek a www oldalukkal.

armband white

Pontosabban a termékük használata nagyon is fontos a kirándulásunk alatt, vagy a csónakázás, kajakozás, síelés, szőrözés adta kalandok alatt. Egy valamire az internet világa alatt érdemes odafigyelnünk, miszerint csak angolul érhető el az oldaluk. Ámbár nagyon egyszerűen van felépítve, könnyedén olvashatóak az tájékoztatók a termékekről, a méretek is adottak, a funkciók és még a vízállás lehetőségeiről is széleskörű tájékoztatásokat tesznek közzé az internet segítségével.

Összeségében. A termékeik nagyon is megérik a vásárlási kockázatot bárki részéről, a termékeket nagyon sok helyen használhatjuk a természetadta lehetőségeinkhez mérten. A jótállás e termékekre is igaz, a vásárlásunk megkezdésétől számítva. És aki az új termékek, esetleg a neten történő vásárlások adta kedvezményekről szeretne tájékoztatást, az oldalukon történő feliratkozásban meg tehetjük.

 

A kávék megragadják az embereket?

A reggeli órákban, mikor kinyitjuk a szemünk az ébresztő órák csengésére, néha azt sem tudjuk, hogy „fiú vagyok, vagy lány”. Ami biztos, hogy az álmunk megszakítása meghozza ezt az életünkben. A valóvilág beköszönte, valamint a munkába indulásunk gondolatai visszaálmosítják emberi szervezetünket. A fürdőszobába történő lépésünk alatt a villany felkapcsolása a kezünk adta reakciókat indítja el. Majd létre jön a kitágult pupillánk összehúzódása. A mosakodás, zuhanyzás, a férfiaknál a borotválkozás adta szuper folyamatok még nem ébresztenek fel minket teljes egészébe.
Kávék

Teák, kávék

Sokan teázni szoktak ezekben az időszakokban, de a kávé is megállja a helyét. Ellenben nem teljesen mindegy, hogy milyen teát, kávé fogyasztunk el a reggeli órák eljövetelekor. A boltokban a polcok megtekintése alatt teákból és kávékból nincsen óriási választékunk. Az adott gyártók termékeiből kettő-öt féle változat és más méretek találhatóak meg. A 3 plusz 1 sem olyan jó ebben az időszakban, már mint az elfogyasztása.

Ajánlásunk alapján viszont van egy olyan üzlet, ahol a teák és a kávék megragadják az embereket, mivel annyiféle termékből választhatunk a megérkezésünk után, hogy az idő csak úgy elszáll a válogatásunk alatt. A teákból a reggeli, déli, délutáni és az esti teák sokaságából válogathatunk, de a kávéknál is az adott időszak adta lehetőségek alapján vannak elrendezve. Az üzletben a világ szinte minden tájáról találhatóak termékek, de az internetes böngészés alatt is tájékozódhatunk a termékekről, ámbár a kóstolgatás a netes látogatásunk alatt sajnos még nem lehetséges. A luis.hu oldalon található meg az üzlet webáruháza.

A bolt megtekintése alatt sokkal jobban érezhetjük magunkat, de az internetes vásárlás adta lehetőség is fokozza a hangulatunkat. A teákon, kávékon kívül egyéb termékek megvásárlásba is belefoghatunk. A böngészése alatt „kiegészítők” menü alatt érhető el ez a funkció. A bögréken, csészéken kívül még teás kanalak, dobozok vallogatásába is indíthatjuk el magunkat, de meglepetésünkre szűrökkel, cukorfélékkel is találkozhatunk. Nevetni fognak, de ebben a boltban karamellás cukor is kapható.

Webáruház

A gyerek játék is nagy hatással vannak a felnőtt emberekre, pontosabban van egy fajta játék, ami ruházatban, autóra szerelhető matricák amivel foglalkoznak. Ez a vállalkozás a Simon’s Cat. Külön engedéllyel hozta létre ezen vállalkozását, mert csak engedély alapján forgalmazható a termékei ezen termékeknek.

Összesítve vannak nekik: pólóik, könyveik, plüss állataik, sőt még már korábban említett matricáik, de amiről itt még nem beszéltünk a webáruházuk által. Így non-stop nézhetjük a termékeiket, megrendelhetők őket, majd a rendelés után kiválaszthatjuk hogy a személy, vagy futár, valamint a készpénzes esetleg az előre utálással fogunk vásárolni a vállalkozástól.

Érdemes meglátogatni az oldalukat, mert extra kedvezményes lehetőségek is vannak a neten történő vásárlás alatt.

Műanyagpalack és egészség

Sokkal jobban oda kell figyelnünk az egészségünkre a mai világunkban. A környezetünk már másabb, mint annak idején, pontosabban a 80-as években, de másabb volt az 50-es években is. A légszennyezettség az elmúlt 60 évben a kétszeresére növekedett. Oda kell figyelnünk az utazásaink során történő szemetelésre, a lakásunk, autónk tisztántartására. Ne szemeteljünk sétálásunk közben.

Kiegészítőként írjuk, hogy a műanyagpalackokból származó vegyület (BPA) biszfenol-A káros az egészségünkre, ámbár a gyártoknak sokkal jobb műanyagpalackokat gyártani, mint üveget.